Kvalitet og fødevaresikkerhed

På Samsø Syltefabrik prioriterer vi fødevaresikkerhed og kvalitet gennem hele værdikæden fra modtagelse af råvarer fra landmændene til produktion, salg og levering særdeles højt. Vi stiller strenge krav til rengøring, egenkontrol og sporbarhed samt løbende forbedringer af vores interne procedurer. Vi har derfor valgt at lade os certificere inden for fødevaresikkerhed.

ISO 22000

Samsø Syltefabrik er certificeret i henhold til International Organization for Standardization (ISO 22000). ISO 22000 er en anerkendt standard inden for fødevarebranchen med høje krav til fødevaresikkerhed, hygiejne og sporbarhed. ISO 22000 er baseret på HACCP-principperne, som er rygraden i ethvert fødevaresikkerhedssystem.

Vores programmer for kvalitetsstyring og fødevaresikkerhed forbedres løbende, samt tilpasses kundernes ønsker og lovmæssige krav. Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører, for at sikre fortsat fokus på kvalitet og fødevaresikkerhed. På Samsø Syltefabrik kræver vi, at vores leverandører lever op til EU’s krav til fødevaresikkerhed.

Økologi

Samsø Syltefabrik tager ansvar ved at producere og sælge økologiske produkter.

Ved at have økologiske produkter i vores sortiment, giver vi forbrugerne mulighed for at vælge produkter, som underbygger et bedre miljø og en sundere livsstil.

Fødevarestyrelsens kontrolbesøg

Samsø Syltefabrik kontrolleres af de danske fødevaremyndigheder.

ISO 22000 

Samsø Syltefabrik er certificeret i henhold til International Organization for Standardization (ISO 22000).

Se certifikatet ovenover.