Ingredienser:
4 æg
180 g rørsukker
60 g smeltet smør
1 dl A38 eller et andet syrnet mejeriprodukt
1½ tsk bagepulver
60 g majsmel
120 g rismel
35 g kartoffelmel
15 g pulveriserede psyllium frøskaller (tilsættes for at forbedre teksturen, kan undlades)
180 g SAMSØ SYLTEFABRIKs RØDBEDETERN
Alternativt kan SAMSØ SYLTEFABRIKs RØDBEDER anvendes, hvor man selv skærer dem i tern
Glutenfrie rødbedemuffins
ANTAL: 12 stk
TID: 1 TIME
Forvarm ovnen 175°C
Smelt smørret ved svag varme.
Imens smørret smelter, blandes bagepulver, majsmel, rismel, kartoffelmel og Psyllium frøskaller i en skål.
Rørsukker og smør piskes sammen. Æg røres i en af gangen, derefter røres A-38 i.
Melblandingen sigtes og vendes forsigtig i, så klumper undgås.
Rødbedetern vendes i.
Dejen fyldes i muffin-forme, og bages til de er færdige i cirka 18-20 min.
Kontrollér om de er færdigbagte ved at stikke i dem med en kødnål. Hænger dejen ved, skal de bage 1-2 minutter mere.