Ingredienser:

100 g pastinak 
10 g frisk ingefær 
1 stk. skalotteløg 
1 fed hvidløg 
1 spsk. rapsolie 
1 glas SAMSØ SYLTEFABRIKs RØDBEDER 
1 spsk. sennep 
Lidt æbleeddike 
Salt

 

Rødbedesuppe af syltede rødbeder

ANTAL PERSONER: 4

TID: 30 MIN.

Hak pastinak, ingefær, skalotteløg og hvidløg sauteres sammen med rapsolie i en gryde. Drænede syltede rødbeder tilsættes - gem lidt af lagen. Grøntsagerne dækkes med vand, og koges til de er møre.

Grøntsagerne blendes herefter til en passende konsistens. Tilsæt evt. lidt rødbede lage og/eller vand.

Sennep tilsættes, og suppen smages til med salt og lidt æbleeddike.

Gem lagen fra de syltede rødbeder på køl. Lagen kan bruges som smagsgiver i supper og saucer.